Υπό το βλέμμα του «τίγρη» η τρίτη ημέρα του έκτου «3 on 3 basketball tournament της Νικόπολης Πρέβεζας –Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Παρουσία πλήθους κόσμου κάθε ηλικίας και φύλου συνεχίστηκε την Τετάρτη για 3η ημέρα στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου, το 6ο 3 on 3 basketball tournament ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, που θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Το «παρών» έδωσε ο «τίγρης» του ελληνικού μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος τόνισε πως είναι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Πρέβεζα για το συγκεκριμένο τουρνουά. (δείτε εδώ), ενώ σήμερα Πέμπτη στα γήπεδα του δημοτικού κολυμβητηρίου αναμένεται ο Μιχάλης Κακιούζης.

Να θυμίσουμε πως η φετινή διοργάνωση σε συνεργασία με την κοινωνική δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Επίσης αύριο Παρασκευή στο χώρο που διεξάγεται το τουρνουά σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από τις 17:00 ως τις 20:00.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια