Ιδιαίτερη επιτυχία στο 2nd The Better Basketball Skills Lab Camp-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2nd The Better Basketball Skills Lab Camp στις εγκαταστάσεις της Yuppi Camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. 90 παιδιά ( 8-17 ετών) από 10 διαφορετικές ομάδες, υπό την καθοδήγηση 10 προπονητών, συνδύασαν αυτό που αγαπούν, το μπάσκετ, με διακοπές και κατασκηνωτικές δραστηριότητες.

Πέρασαν επτά ημέρες με δυνατές προπονήσεις, μετρήσεις, διαγωνιστικά παιχνίδια και παιχνίδια ενδυνάμωσης στην παραλία κάνοντας ταυτόχρονα και νέες φιλίες. Κορυφαίες στιγμές του καμπ ήταν η γιορτή λήξης με τους τελικούς των διαγωνιστικών και φυσικά οι προσκεκλημένοι (Κοκκινόπουλος Σωτήρης, Λιάπης Μιχάλης , Κουφογιάννη Ηρώ ) που μίλησαν, προπονήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά.

Οι διοργανωτές και το προπονητικό τιμ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα από όλους τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην ομάδα του 2nd The Better Basketball Skills Lab Camp και φυσικά τα ίδια τα παιδιά. Κατά δεύτερον, όλα τα στελέχη της κατασκήνωσης Yuppi Camp , για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη (αρχηγούς, υπαρχηγούς, κοινοτάρχες και ομαδάρχες), που διευκόλυναν το έργο των προπονητών. Επίσης , τους τρεις προσκεκλημένους που τους έκαναν την τιμή να έρθουν και να περάσουν τόσες ώρες με τα παιδιά του καμπ.

Οι προπονητές: Παράδας Κώστας, Αποστόλου Γιώργος, Ανθόπουλος Γιώργος, Θωμά Ιωάννα, Παπαχρήστου Αλέξης, Γρηγορίου Κυριάκος, Παπαστεργίου Θανάσης, Τσιόγκας Ηλίας, Κουλακιώτη Αιμιλία, Ρατόπουλος Στάθης.

































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια