Τέταρτη θέση στην Ελλάδα για τις κορασίδες του Εσπέρου Πάτρας-Επιβλήθηκαν με 28-46 των Τιτάνων Παλαμά- Παπαγιαννόπουλος: «Πρώτη επαρχιακή ομάδα και φέτος»-Φωτορεπορτάζ της Ράνιας Γκοτσοπούλου

Την τέταρτη θέση στο 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων που ολοκληρώνεται σήμερα στη Νέα Ιωνία Βόλου κατέκτησε ο Εσπερος Πάτρας μετά την επικράτησή του με 28-46 επί των Τιτάνων Παλαμά. Οι νικήτριες που είχαν το προβάδισμα από την αρχή, διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά στην επανάληψη και ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο.
Δεκάλεπτα: 4-10, 13-19, 23-37, 28-46
Διαιτητές: Παζώλης-Λελούδας
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ(Χαντζιάρας): Κατσιαούνου, Ντούλα Αλ., Τσάρη, Πατσιαλή, Καρακώστα Μ. 2, Ντίνα, Μπενέκη 14, Καρακώστα Ε., Πατούνη 6, Μπακρατσή 6(1), Ντούλα Αθ., Κατσή.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ(Παπαγιαννόπουλος-Φλωράτος): Αναγνωπούλου, Ψυρρή 8, Νάτσκου 15(4), Ράγκου, Τσιακμά 2, Τζελέπη, Τραγουστή 18(1), Μπούσια, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου 3, Ρεκουνιώτη.

Παπαγιαννόπουλος: «Πρώτη επαρχιακή ομάδα και φέτος»

Ο προπονητής των νικητριών Χρήστος Παπαγιαννόπουλος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πρώτη επαρχιακή ομάδα και αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το μετάλλιο στην ισοβαθμία καθώς ηττηθήκαμε από τον Αρη. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στις αθλήτριες. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και τα επόμενα χρόνια».









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια