Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Shooting Camp της ακαδημίας «Future Stars»

Με τη λήξη του 2ου Shooting Camp «έπεσε» οριστικά η αυλαία και γράφτηκε το φινάλε σε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά της ακαδημίας «Future Stars» του συλλόγου ΑΣ Φοίνικα Καλαμαριάς.

Το πρόγραμμα του Camp, επισφραγίσθηκε με επιτυχία και δικαίωσε όλους τους 30 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες για τρείς συνεχόμενες ημέρες, από τέσσερις ώρες καθημερινά. Στο τέλος του, στις ομάδες  και στους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα διαγωνιστικά σουτ, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και μετάλλια.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Θανάσης Κυρκούσης και Γιάννης Πολίτης ευχαρίστησαν τους συνεργάτες και συμμετέχοντες προπονητές στο πρόγραμμα, Κατερίνα Καρακασίδου,               Δημήτρη Παπαδόπουλο, Άγγελο Κεραμυδά και Αχιλλέα Τσακίρογλου, που έδωσαν  τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση το πρόσημο είναι θετικότατο και η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία.

Επίσης η ακαδημία «Future Stars» του συλλόγου ΑΣ Φοίνικα Καλαμαριάς, ευχαριστεί δημόσια την Εταιρεία HELL GREECE LTD (εμπόριο ενεργειακών προϊόντων) για την ευγενική χορηγία και την CAP SPORT (αθλητικά είδη) για τη συμβολή της, στην διάθεση προϊόντων ΧΙΧΟ ΚΡΥΟ ΤΣΑΙ. Μετά το τέλος του Camp ο χορηγός της ακαδημίας «GRILL NIKOS» δεξιώθηκε όλους τους προπονητές. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια