Νικολοπούλου: «Να πάρουμε δύναμη από τον κόσμο της Πάτρας»

Στους ρυθμούς του τουρνουά που αρχίζει αύριο στην Πάτρα κινείται η Εθνική Γυναικών με τους συγκεκριμένους αγώνες να είναι οι τελευταίοι πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Η Αγγελική Νικολοπούλου θέλει η Εθνική να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο με την ευχή να έρθει κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας. «Είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια της προετοιμασίας μας απέναντι σε  ιδιαίτερα δυνατές ομάδες. Πρέπει όμως να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο διότι θα είναι τα τελευταία ματς πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας στην Τσεχία. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση στην Πάτρα, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να μας στηρίξει και να πάρουμε δύναμη από αυτούς. Να ευχαριστηθούν όλοι τους αγώνες και εμείς να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα», είπε αρχικά η 26χρονη πλέι μέικερ.

Στην συνέχεια μίλησε για το Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα δύσκολο τον όμιλο που έχει κληρωθεί η Εθνική. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κληρωθεί σε ένα δύσκολο όμιλο, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο για να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Τελειώσαμε και το δεύτερο κύκλο των φιλικών και έχουμε διορθώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας, τα οποία όμως θέλουν και άλλη δουλειά. Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα αν και η ομάδα έχει πολλά νέα άτομα. Είναι σίγουρο ότι θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γι’ αυτό το λόγο δουλεύουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Τέλος αναφέρθηκε και στα δύο φιλικά που έδωσε η Εθνική με αντίπαλο την Ιταλία. «Σε αυτά τα ματς παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο παραμείναμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας και διορθώσαμε πράγματα που είχαμε πει. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων και σκοράραμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο παιχνίδι ίσως ήταν η κούραση και η αστοχία και έτσι βγήκαμε λίγο εκτός πλάνου».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια