Τέλος από την Γέφυρα ο Γιώργος Τουλούμης

Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς συνεργασίας οι δρόμοι του Γιώργου Τουλούμη και του ΚΣ Γέφυρας χωρίζουν φιλικά και ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας έστειλε ευχαριστήριο επιστολή στα «Νέα φίλων μπάσκετ ΚΣ Γέφυρας» που αναφέρει τα εξής:

«Συμπλήρωσα τρία επιτυχημένα χρόνια στην Γέφυρα κατακτώντας ανόδους. Ηρθε η ώρα για μια αλλαγή πού θα ωφελήσει και την ομάδα και εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω αυτήν την υπέροχη διοίκηση της ομάδας, από τις καλύτερες διοικήσεις πού συνάντησα στην καριέρα μου, με άψογη συμπεριφορά στους παίκτες και σε μένα προσωπικά σε όλες τις δυσκολίες πού συναντήσαμε.
Ένα σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών οφείλεται σ΄ αυτούς τους ανθρώπους που κατάφεραν να ανταποκριθούν σε όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις παρ΄όλες τις δυσκολίες της οικονομικής κατάστασης πού υπάρχει.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι οφείλεται στους παίκτες που είχα την τύχη να συνεργαστώ. Αθλητές που συνδύαζαν ποιότητα χαρακτήρα και πάθος για επιτυχίες.

Επίσης οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Γέφυρας πού γέμιζε το γήπεδο και πού ήταν δίπλα μας όχι μόνοστα εύκολα αλλά και στα δύσκολα μέσα και έξω από το γήπεδο. Η παρουσία τους δεν ήταν μόνο τυπική αλλά και ουσιαστική. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και να εκπληρώσει τους στόχους πού έχει βάλει.


Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον Κώστα Καλφόγλου γιατί ήταν πάντα κοντά στην ομάδα και είχαμε μία σωστή ενημέρωση».

Πηγή: http://ksgefyras.blogspot.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια