Προπονήσεις ατομικής βελτίωσης από τον Δημήτρη Καραμιχάλη και τους συνεργάτες του

Σε συνέχεια της επιτυχίας των προηγούμενων δύο ετών ξεκινάει το φετινό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης στις εγκαταστάσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Της φετινής ομάδας προπονητών-γυμναστών ηγείται ο Δημήτρης Καραμιχαλης, ένας προπονητής με ιστορία στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 26/6 ημέρα Δευτέρα και θα διαρκέσει 2-3 εβδομάδες. Θα γίνει στα γήπεδα του ΠΑΟΚ, στο «παλατάκι» καθώς και στο προπονητήριο στην θύρα 3 του ποδοσφαιρικού γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Την εκγύμναση των αθλητών-αθλητριών αναλαμβάνει αυτή την χρονιά η ομάδα του Απόστολου Τζελετα ενός γυμναστή πολλά υποσχόμενου.  Φέτος και για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα εντάσσεται και η διδασκαλία των βασικών αρχών του μπαλέτου, κάτι καινοτόμο που θα προσφέρει στα παιδιά ρυθμό, σωστή στάση σώματος, ευλυγισία, ευκαμψία. Η δασκάλα είναι η Ζοζεφιν Ασμπαχ αποφητη της Royal academy of dance του Λονδίνου.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Την προπονητική ομάδα στελεχώνουν ο Νίκος Παπαδοπουλος, ο Άγγελος Αγγελιδης και ο Κοσμάς Δάγκουλας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944-451198 (Κοσμάς Δάγκουλας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια