Συνεχίζει με Οκλαλιώτη η Χαλκηδόνα-Συζητήσεις και δοκιμές για το ρόστερ της νέας περιόδου

Μπορεί μια ακόμη χρονιά να ολοκληρώθηκε αλλά ο σχεδιασμός μιας νέας έχει ήδη αρχίσει στην Χαλκηδόνα. Πρώτη προτεραιότητα, η συζήτηση με τον προπονητή Ανδρέα Οκλαλιώτη η πορεία του οποίου κρίνεται επιτυχημένη και από την πολύ καλή παρουσία της ομάδας, το ανταγωνιστικό αγωνιστικό πρόσωπο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, την τρίτη θέση στην βαθμολογία μέχρι και την νίκη στα μπαράζ της… ελπίδας, ή καλύτερα της πιθανότητας ανόδου.

Γι αυτό άλλωστε οι δύο πλευρές αποφάσισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και για το νέο πρωτάθλημα. Τώρα για το ποιο θα είναι αυτό… όλα είναι ακόμη ρευστά και οι πληροφορίες αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρες από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Με όλους τους υπόλοιπους καλαθοσφαιριστές από το ήδη υπάρχον ρόστερ, πλην του Τουλούμη που αποχώρησε, θα υπάρχουν συζητήσεις της διοίκησης της Χαλκηδόνας και της τεχνικής ηγεσίας προκειμένου να αποφασιστεί με ποιους θα συνεχίσουν και με ποιους όχι.


Τέλος, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν στο γήπεδο της Χαλκηδόνας προπονήσεις- δοκιμές παικτών που θα ήθελαν να αγωνιστούν στο σωματείο την νέα σαιζόν και πιστεύουν μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις που ενδέχεται να συναντήσουν σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια