Τέλος εποχής για τον Μαυρουδή στην Ελίμεια

«Λόγοι καθαρά προσωπικοί»… Με αυτή τη φράση αιτιολόγησε ο Λάμπρος Μαρούδης, η «ψυχή» της Ελίμειας την τελευταία τετραετία την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα. Μία αποχώρηση «βόμβα», δίχως αμφιβολία, καθώς ο 31χρονος παράγοντας ήταν εκείνος που «έτρεχε» επί καθημερινής βάσης για να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό) η ομάδα.

Η αγάπη του πρώην – πλέον – γενικού αρχηγού της Ελίμειας για την ομάδα είναι δεδομένη και αυτό αποτυπωνόταν καθημερινά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όχι ότι τώρα ο Μαρούδης δεν θα συνεχίσει να παρακολουθεί την Ελίμεια και την πορεία της στη Β’ εθνική, όμως πλέον ο σύλλογος καλείται να βρει το στέλεχος εκείνο που θα συνεισφέρει ώστε να συνεχιστούν οι επιτυχίες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Επιτυχίες που επετεύχθησαν υπό δύσκολες συγκυρίες, αλλά το τέλος έβρισκε όλους στην Ελίμεια με πλατύ χαμόγελο.


Σε αυτές τις επιτυχίες ο ρόλος του πρώην γενικού αρχηγού ήταν ουσιαστικός. Ήταν ένας από τους κινητήριους μοχλούς στις δύο ανόδους που πέτυχε η Ελίμεια σε ισάριθμα χρόνια και όπως σχολίασαν όλοι όσοι έμαθαν για την αποχώρησή του, πρόκειται για την αποχώρηση του «στυλοβάτη» της Ελίμειας. Ο Μαρούδης από την πλευρά του δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο για τους λόγους της αποχώρησής του, αρκούμενος απλά να τονίσει ότι «… έκλεισε ένας πετυχημένος κύκλος, γεμάτος επιτυχίες και διακρίσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια