Βραβεύτηκε η Ελένη Καπογιάννη από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Λευκάδας-Φωτορεπορτάζ

Σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε στην περιοχή του Άη Γιάννη Λευκάδας, βραβεύτηκε το Σάββατο το μεσημέρι η προπονήτρια της ομάδας του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Λευκάδας.

Υπό την καθοδήγησή της, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό κύπελλο αήττητος τα δυο τελευταία χρόνια.

Από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Λευκάδας παρευρέθηκαν στην τελετή ο πρόεδρος του συνδέσμου Μπάμπης Ρομποτής και οι: Μάκης Μάλφας, Ανδρέας Νησιώτης, Διονύσης Λιβιτσάνος, Λάκης Χαλικιάς, Γιώργος Γουρζής κ.α.

Η Ελένη Καπογιάννη βρέθηκε στη Λευκάδα προσκεκλημένη του τοπικού συνδέσμου. Ο πρόεδρος απένειμε στην προπονήτρια τιμητική πλακέτα καθώς και φανέλα του τοπικού συνδέσμου με το όνομα της. Την ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την προσφορά της στην ομάδα του Ολυμπιακού και της ευχήθηκε η ομάδα να κατακτήσει και το Ευρωπαϊκό καπέλο.

Η Ελένη Καπογιάννη ευχαρίστησε με τη σειρά της τον τοπικό σύνδεσμο για την πρόσκληση και για την βράβευση και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της για της επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια