Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα του ΣΒΚΘ για τους βετεράνους του Νέστορα-Φωτορεπορτάζ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα βετεράνων του Νέστορα ανεβαίνει στο βάθρο του πρωταθλήματος του ΣΒΚΘ. Πέρσι είχαν πάρει το χρυσό κερδίζοντας στον τελικό τον Άρη 63-62 με γκραν γκινιόλ φινάλε. Φέτος, ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ, στον μικρό τελικό όμως, τον οποίο κερδίσανε με ακόμη πιο περιπετειώδες φινάλε, 79-78 στην παράταση (72-72).

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Νέστωρ ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά που έφτασε έως και τους 14 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως τα απανωτά λάθη του Νέστορα και το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ανοχή των διαιτητών έφερε τον ΠΑΟΚ δύο πόντους πάνω 7 δεύτερα πριν το τέλος. Ο Νίκος Παναγιωτίδης κερδίζει φάουλ 3 δεύτερα πριν το τέλος, ευστοχεί και στις δύο και στέλνει το ματς στην παράταση.

Τρίποντο του Μίλτου Ζωγράφου κάνει το 75-72, ακολουθεί χαμένη επίθεση από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια ο Νίκος Παναγιωτίδης κερδίζει φάουλ, ευστοχεί στη μία από τις δύο βολές και κάνει το 76-72. Καλάθι του Χρήστου Κωνσταντινίδη πάει το ματς στο 76-74, χαμένη επίθεση του Νέστορα, κερδισμένο φάουλ και δύο εύστοχες βολές του Κωνσταντινίδη φέρνει το ματς στα ίσια (76-76), 2'24'' πριν το τέλος. Ακολουθούν δύο χαμένες επιθέσεις του Νέστορα και μία του ΠΑΟΚ, ο οποίος 32'' πριν το τέλος με τζαμπ σουτ του Κωνσταντινίδη κάνει το 76-78.

Μετά το τάιμ άουτ που παίρνει ο Νέστορας η μπάλα πάει στον Ζωγράφο που με διείσδυση και τζαμπ σουτ φέρνει το ματς στα ίσια (78-78), 24'' και 4 δέκατα πριν τη λήξη. Τάιμ άουτ του ΠΑΟΚ και στην επαναφορά, ο Χατζηγεωργίου αστοχεί κάτω από το καλάθι, κερδίζει το ριμπάουντ ο Παναγιωτίδης και πασάρει στον Ζωγράφο που φεύγει στον αιφνιδιασμό, για να τον σταματήσει με σκληρό φάουλ ο Μπέλλης, 3.5'' πριν τη λήξη. Άστοχος στην πρώτη βολή ο Ζωγράφος, ευστοχεί όμως στη δεύτερη και δίνει προβάδισμα ενός πόντου (79-78) στον Νέστορα. Τάιμ άουτ ο ΠΑΟΚ, στην επαναφορά παίρνει την μπάλα ο Κωνσταντινίδης, αλλά δεν καταφέρνει κάτι και το ματς λήγει με τον Νέστορα να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο...
Νέστωρ (Παναγιωτίδης): Οικονόμου 13 (1), Ζωγράφος 25 (6), Δαρμουσλής 6, Παναγιωτίδης 16 (1), Φαρμάκης 9, Βλάχος 6, Ναχμίας 4.
ΠΑΟΚ (Χατζηγεωργίου): Κωνσταντινίδης 32 (5), Σκαρμούτσος 22 (2), Μπέλλης 14 (1),
Χατζηγεωργίου 6, Κελφώτης 4.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια