Στην ΑΕ Κομοτηνής ο Καραμπίνης-Οι πρώτες του δηλώσεις-Παρελθόν Καραμπέκης και Σαρημπαλίδης

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ακη Καραμπίνη. Ο 21χρονος γκαρντ, τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Ασπίδα Ξάνθης (Β´ και Γ’ Εθνική) ενώ αγωνίστηκε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων και στον Ιωνικό Ιωνίας.
Με την ομάδα των Ιωαννίνων προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, όπου και κατέλαβε την τέταρτη θέση, όπως και στο σχολικό πρωτάθλημα. Επιπλέον έχει κληθεί δύο χρόνια στην Εθνική Παίδων και Εφήβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίχτης της ΑΕ Κομοτηνής τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την σκληρή δουλειά. Στην Ασπίδα Ξάνθης πέρασα πολύ ωραία χρόνια και τους ευχαριστώ όλους. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας ενώ σημαντικό ρόλο στην λήψη της απόφασης έπαιξε ο τρόπος που μου μίλησαν και ότι θα δουλέψω με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά".

* Τέλος ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους αθλητές Δημήτρη Καραμπέκη και Γιώργο Σαρημπαλίδη, τους οποίους και ευχαριστούν για την συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια