Υψηλοί καλεσμένοι στην τελετή λήξης των ακαδημιών του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου-Φωτορεπορτάζ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, με ανακοίνωσή του «θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση και επιτυχής ολοκλήρωση της χθεσινής εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας κ. Κουρόγλου Τριαντάφυλλο για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του στον σύλλογό μας .

Στη συνέχεια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί ανάμεσά μας και να προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του στα παιδιά μας ο κ. Αλεξανδρής Βαγγέλης.

Επίσης, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους τοπικούς μας παράγοντες για την ουσιαστική παρουσία τους και την αγάπη που δείχνουν στον σύλλογο αλλά και την βοήθεια που πάντα μας προσφέρουν μέσα από τα πενιχρά μέσα που τους έχουν απομείνει.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας αλλά και όλους τους παλιούς και νέους αθλητές για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους διότι μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης για το άθλημα και τον σύλλογο καταλαβαίνει κανείς την ευθύνη που έχει προς την νεολαία καθώς και τις προσδοκίες που γεννά στις ψυχές των αθλητών».






























































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια