Η γιορτή λήξης της ακαδημίας του Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού-Φωτορεπορτάζ

Με μια απλή και όμορφη εκδήλωση έκλεισε η αγωνιστική χρονιά της ακαδημίας του Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού. Οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους γέμισαν το κλειστό του Κορδελιού και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Στις ομιλίες τους, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης και Προπονητών κόουτς Αποστόλου ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους αθλητές για την παρουσία και συμπεριφορά τους, τους προπονητές της ομάδας για τη συνεργασία τους και το πάθος τους και έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε για όλα τα τμήματα.

Ο πρόεδρος  του συλλόγου, ευχαρίστησε τους γονείς και τους ζήτησε να έρθουν ακόμα πιο κοντά στην ακαδημία, τους αθλητές και τους προπονητές τους, τους παλιούς (Οπτικά Κατρινη, Δια χειρός Αρετου) και νέους χορηγούς (AVC -Όμιλος Αντωνελη, Σουβλαρχος) και αναφέρθηκε σε μελλοντικές εκδηλώσεις της ακαδημίας.

Οι μικροί αθλητές μας πήραν τα διπλώματα τους και η γιορτή έληξε με τον καθιερωμένο αγώνα γονείς-αθλητές, που βρήκε και φέτος νικητές τους γονείς.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια