Στην Ιταλία για τουρνουά η Εθνική Νέων Ανδρών

Η Εθνική Νέων Ανδρών βρίσκεται στην Ιταλία, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ντομέτζε ντι Καντόρε. Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για το τουρνουά είναι οι: Βασίλης Μουράτος, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Τάταρης, Αντώνης Κόνιαρης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Διονύσης Σκουλίδας, Δημήτρης Φλιώνης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Θοδωρής Καρράς, Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Κουρέπης.

Οι δύο παίκτες που «αποχαιρέτησαν» την Εθνική Νέων Ανδρών είναι ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος και ο Νίκος Καμαριανός, που βοήθησαν τα μέγιστα στην προετοιμασία της ομάδας μέχρι τώρα. Στην Αθήνα έμειναν ο Μιχάλης Λούντζης (θλάση στη γάμπα) και ο Βασίλης Χρηστίδης (ενοχλήσεις στη μέση).

Το τουρνουά αυτό είναι η τελευταία στάση πριν το ταξίδι στην Κρήτη, όπου θα φιλοξενηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (15-23/7). Λίγο πριν το τζάμπολ της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί στα Χανιά και στο Ρέθυμνο τουρνουά, στο οποίο η ελληνική ομάδα θα δώσει και τα τελευταία της τεστ πριν πατήσει παρκέ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

30 Ιουνίου

19.00 Ελλάδα-Ισραήλ
21.30 Ιταλία-Ουκρανία

1 Ιουλίου

19.00 Ελλάδα-Ουκρανία
21.30 Ισραήλ-Ιταλία

2 Ιουλίου

19.00 Ουκρανία-Ισραήλ

21.30 Ιταλία-Ελλάδα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια