Νέος τεχνικός στην ΑΕΕ Τούμπας ο Σωτήρης Κεσίδης

Η ΑΕΕ Τούμπας με ανακοίνωσή της, «καλωσορίζει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, κυρίως όμως στην οικογένειά της, τον Σωτήρη Κεσίδη, που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης στην τρίτη χρονιά στην Α' ΕΚΑΣΘ.

Ο νέος προπονητής είναι γεννημένος το 1984, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και υπερδεκαετή παρουσία στους πάγκους ομάδων της πόλης. Συγκεκριμένα, υπήρξε προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα Αρη, ΠΑΟΚ, Siemens, ΕΟ Σταυρουπολης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Αργοναύτη, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει με επιτυχία στα χέρια του την παιδική και εφηβική ομάδα του  Απόλλωνα Καλαμαριας.

Σε επίπεδο ανδρών έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην Μακαμπή (Α΄ ΕΚΑΣΘ, Γ΄ Εθνικη) και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ από την ίδια θέση έχει βρεθεί στον πάγκο του Θερμαϊκού Θέρμης (Α2 γυναικών). Ως πρώτος προπονητής έχει αναλάβει τις γυναίκες των Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Α' ΕΚΑΣΘ) και την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Μεγάλου Αλέξανδρου.


Σωτήρη, ευχόμαστε η πρώτη σου προσπάθεια ως πρώτος προπονητής σε επίπεδο ανδρών να πετύχει τους στόχους που από κοινού θέσαμε, οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν τόσο με τη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, όσο με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όσων -μεγαλύτερων, κυρίως όμως των νεότερων- που θα βρεθούν στα χέρια σου...», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης GIORGOS είπε…
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα πρόκληση της καριέρας του !!!