Πήρε Γκλεζάκη ο Παναθλητικός- Συνεχίζουν Σύρρα και Νάστου

Ο Παναθλητικός Goalbet με ανακοίνωσή του, καλωσορίζει στην οικογένειά του την αθλήτρια Ευγενία Γκλεζάκη. Η παίκτρια κατάγεται από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, είναι γεννημένη το 1994, έχει ύψος 1,78 και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.

Πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη, ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης ενώ προ διετίας αγωνίστηκε για δύο συνεχόμενα χρόνια στον ΑΟ Σερρών, λόγω των σπουδών της στην πόλη.

Συνεχίζουν Σύρρα και Νάστου

Ο Παναθλητικός Goalbet ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τις Ελένη Σύρρα και Εύα Νάστου. Οι 22χρονες αθλήτριες, συνέβαλλαν τα μέγιστα για την εξαιρετική περσινή χρονιά του συλλόγου και ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στην ευκαιρία που τους δόθηκε να έχουν ενεργό ρόλο στην Α1 γυναικών. Αναλυτικότερα η περσινή χρονιά με αριθμούς:

Ελένη Σύρρα: 23’ συμμ., 5,3π., 3ριμπ., 1,5ας., 1,5κλ.
Εύα Νάστου: 24’ συμμ., 6,1π., 1,8.ριμπ. 1,5ας., 1κλ.


Στα υπόλοιπα νέα του συλλόγου, συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός με προτεραιότητα την ενίσχυση του συλλόγου με νεαρές Eλληνίδες αθλήτριες στις θέσεις των ψηλών και του play maker και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές συμφωνίες με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια