Τέλος ο Μυλωνίδης από τον ΚΣ Γέφυρας-Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός του

Μετά την αποχώρηση του Μουρατίδη (πρώτος σκόρερ της Β Εθνικής) από το Πευκοχώρι και την μεταγραφή του στο Αγρίνιο και ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, Σταύρος Μυλωνίδης αποχώρησε από την Γέφυρα χωρίς να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με μια συγκινητική ανακοίνωση αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του:

«Οπως όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε έτσι και αυτά τα υπέροχα δυο χρόνια στον ΚΣ Γέφυρας έφτασαν στο τέλος τους. Αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με στήριξαν με τα καλά και τα ανάποδά μου, τον προπονητή Γιώργο Τουλούμη για την άψογη συνεργασία (ότι και να πω για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο), τον κόσμο που μας στήριζε σε κάθε γήπεδο που παίζαμε.

Για το τέλος θα αφήσω την διοίκηση η οποία με πίστεψε πριν δυο χρόνια και μαζί όλοι φτάσαμε την ομάδα να την έχει γνωρίσει όλη η μπασκετική Ελλάδα γιατί χωρίς αυτήν δεν θα ήταν η Γέφυρα αυτή που είναι τώρα. Πάντα θα είστε στην καρδιά μου γιατί με αγαπήσατε όπως και εγώ το ίδιο. Εύχομαι η συνέχεια της ομάδας να είναι ακόμα καλύτερη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια