Ανανέωση συνεργασίας και με τον Σπανό στους Ικάρους Σερρών

Την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη μία σεζόν με τον άνθρωπο που έχει συμβάλλει καθοριστικά στο να στηθεί το οικοδόμημα των Ικάρων Σερρώων σε επίπεδο ακαδημιών ανακοίνωσαν οι «κυανοκίτρινοι». Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σπανό ο οποίος θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο σε συνεργασία με τον πρώτο προπονητή Στέργιο Ποργιόπουλο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ. Σ του ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο (2017-2018) με τον coach Παναγιώτη Σπανό, ως υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου μας.
Η νέα εποχή του συλλόγου ξεκινά δυναμικά. Ο Σπανός έχοντας υπάρξει στρατιώτης του συλλόγου εδω και χρόνια συντάσσεται στην προσπάθεια της νέας εποχής με ακόμα πιο ενεργό ρόλο.
Με ενισχυμένες αρμοδιότητες στις Ακαδημίες, πάντα σε αγαστή, διαρκή επαφή και συνεργασία με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Στέργιο Ποργιοπουλο, για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Καθηγητής φυσικής αγωγής, με μεταπτυχιακό στην προπονητική και κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Ικάρων, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στη διάρκεια της μακρόχρονης διαδρομής του στα δρώμενα του Σερραϊκού μπάσκετ.


Άνθρωπος που αγαπά με πάθος τη δουλειά του, μπορεί να προπονήσει, να διδάξει, αλλά και να εμπνεύσει τα παιδιά στο να μυηθούν στο μπάσκετ και να αγαπήσουν τον αθλητισμό γενικότερα. Άλλωστε τόσα χρόνια, »Ίκαροι και Σπανός, είναι έννοιες ταυτόσημες»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια