Ο ταλαντούχος Φίλιππος Γιοβανόπουλος στον Αθλο Αλεξάνδρειας

Σε μια πρώτη και πολύ σημαντική ενίσχυση εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου προέβη η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας αποκτώντας τον πολλά υποσχόμενο 15χρονο γκαρντ, Φίλιππο Γιοβανόπουλο από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Ο Φίλιππος έκανε πράξη την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα του Άθλου και να «κυνηγήσει» υψηλότερους στόχους και μεγαλύτερες προκλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αποτελεί σταθερά έναν από τους επίλεκτους αθλητές του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΜ τα τελευταία δύο χρόνια και με βασικό προσόν την επιθετική δεινότητα που τον χαρακτηρίζει, έρχεται να ενισχύσει το ήδη πολύ δυνατό Παιδικό τμήμα του Άθλου για την επόμενη περίοδο.

Η οικογένεια του Άθλου καλωσορίζει τον Φίλιππο και του εύχεται υγεία και δύναμη για να μπορεί να αγωνίζεται προς επίτευξη των ομαδικών αλλά και των προσωπικών του στόχων.

Ο Φίλιππος έχει ήδη ενσωματωθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων μεταβατικής περιόδου του Άθλου και θα δώσει από τηv επόμενη εβδομάδα κανονικά το παρών στο 4ο Summer Basketball Camp που διοργανώνει η Ακαδημία Άθλος στην Αλεξάνδρεια από 3-12 Ιουλίου 2017.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια