Δεν τα κατάφερε ο Αρης στο Πανελλήνιο Κορασίδων-Ηττα με 50-34 από τον Φάρο Κερατσινίου- Λειβάδης: «Δύσκολο παιχνίδι, σημαντική νίκη»-Φωτορεπορτάζ

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 50-34 του Αρη. Ο Φάρος είχε το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και μάλιστα κατάφερε να πάρει διαφορά έξι πόντων (13-7) λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Ο Αρης μείωσε τρεις φορές στον πόντο, όμως η ομάδα του Κερατσινίου προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (28-17) με γκολ φάουλ της Χατζηλεοντή, ακριβώς τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα. Στην τρίτη περίοδο το σκορ παρέμεινε σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους, ενώ στο 32΄ έφθασε και τους 20(48-28). Τα επόμενα λεπτά ήταν μια τυπική διαδικασία μέχρι το τελικό 50-34.

Δεκάλεπτα: 13-9, 33-20, 44-28, 50-34
Διαιτητές:  Παγώνης-Ξέρας
ΦΑΡΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(Λειβάδης-Αναγνώστου): Παπαδοπούλου, Καρακασίδου 6, Κιαουλιά Μαλ. 8, Καραπατάκη 2, Κιαουλιά Μαρ., Καλαφάτη 2, Κοντραφούρη 15(1), Παπαμιχαήλ, Διακάκη, Τζιλιάνου, Χατζηλεοντή 17, Μπαϊμπάκη.
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης-Μακρής): Γκρίτζαλη 9, Ουζούνη 2, Γράψα, Βαντσιούρη 12(2), Σοφιανάκου, Μπαξεβανίδου 2, Μπερμπέρη, Νεοχωρίτη, Καρβουνιάδου, Κωφοκώτσιου 9, Κυρπιζλίδου.

Λειβάδης: «Δύσκολο παιχνίδι, σημαντική νίκη»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου Γιώργος Λειβάδης, δήλωσε:

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη. Ο Αρης έπαιξε πολύ δυνατή άμυνα. Έτσι δυσκολευτήκαμε στην αρχή να βρούμε ρυθμό, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και τελικά κάναμε την δεύτερή μας νίκη».

















Φωτορεπορτάζ: Μανώλης Σκεπασιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια