Πρώτη επιτυχία στο Πανελλήνιο Κορασίδων για τους Τιτάνες Παλαμά-Επικράτησαν με 42-40 του ΟΦΗ-Φωτορεπορτάζ της Ράνιας Γκοτσοπούλου

Υστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι Τιτάνες Παλαμά πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην τελική φάση του 28ου Πανελληνίου Κορασίδων, καθώς επικράτησαν με 42-40 του ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες εναλλασσόταν στην πρωτοπορία σε όλο το παιχνίδι. Οι Τιτάνες προηγήθηκαν με διαφορά πέντε πόντων (38-33) στο 35ο λεπτό, όμως οι Κρητικές με σερί 6-0 πέρασαν μπροστά στο σκορ.  Με γκολ-φάουλ της Πατούνη η ομάδα του Παλαμά ξαναπήρε την πρωτοπορία, ενώ με βολή της Καρακώστα γράφτηκε το τελικό αποτέλεσμα περίπου ενάμιση λεπτό πριν την τελική κόρνα.
Δεκάλεπτα: 10-10, 19-21, 32-33, 42-40
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Ταρενίδης
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ(Χαντζιάρας): Κατσιαούνου, Ντούλα Αλ., Τσάρη, Καρακώστα Μ. 1, Μπενέκη 18, Καρακώστα Ε. 1, Πατούνη 13, Μπακρατσή 3(1), Ντούλα Αθ., Κατσή 6.
ΟΦΗ(Δελατόλας-Καραπαναγιώτη): Φραγκάκη, Ιατράκη 2, Παπαδάκη, Βατσινά 2, Κουρατόρα 17(2), Παπαμαρκάκη 19(2), Σφακιανάκη, Λιόντα.

Χαντζιάρας: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο προπονητής των νικητριών Βαγγέλης Χαντζιάρας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αυτή η ομάδα καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ πάνω από όλα τα παιδιά, αλλά και όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας. Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε την πιο καλοδουλεμένη, ίσως, επιθετικά ομάδα του τουρνουά. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί βασιζόμαστε σε ένα στενό ροτέισον, παρόλα αυτά τα παιδιά αντεπεξήλθαν στις δύσκολες συνθήκες και πέτυχαν μια πραγματικά σπουδαία νίκη».













  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια