«Φόρτσαρε» μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ο Φάρος Κερατσινίου-Επικράτησε με 37-56 του Εσπέρου Πάτρας για το 28ο Πανελλήνιο Κορασίδων-Φωτορεπορτάζ της Ράνιας Γκοτσοπούλου από το παιχνίδι

Καλύτερος μετά την δεύτερη περίοδο και ιδιαίτερα στην επανάληψη ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 37-56 του Εσπέρου Πατρών και παρέμεινε αήττητος μετά από τρεις αγωνιστικές στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που συνεχίζεται στην Νέα Ιωνία του Βόλου.
Οι παίκτριες της Αχαϊκής ομάδας προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στα συνθήκες του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 20-15, 23-29, 32-42, 37-56
Διαιτητές: Τζαφλέρης-Παζώλης
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ(Παπαγιαννόπουλος-Φλωράτος): Αναγνωπούλου, Ψυρρή 9(3), Νάτσκου 14(3), Ράγκου, Μπαλάση, Τσιακμά 2, Τζελέπη, Τραγουστή 5, Μπούσια, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου, Ρεκουνιώτη 7.
ΦΑΡΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΝΙΟΥ(Λειβάδης-Αναγνώστου): Παπαδοπούλου, Καρακασίδου 16(2), Κιαουλιά Μαλ. 2, Καραπατάκη 2, Κιαουλιά Μαρ., Καλαφάτη, Κοντραφούρη 14, Παπαμιχαήλ, Διακάκη, Τζιλιάνου, Χατζηλεοντή 20, Μπαϊμπάκη 2.

Λειβάδης: «Βελτιωθήκαμε μετά το δεύτερο δεκάλεπτο»

Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Γιώργος Λειβάδης, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν παίζαμε άμυνα και δεχθήκαμε 20 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και ανακάμψαμε δεχόμενοι μόλις τρεις πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική διαφορά και την διατηρήσαμε μέχρι το τέλος του αγώνα».















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια