Βραβεύεται ο Αριστείδης Ζέρβας στο 2ο All Star Game γυναικών της ΕΣΚΑ-Η

Η ώρα για το 2ο All Star Game γυναικών το οποίο διοργανώνει η ΕΣΚΑ-Η με την στήριξη του Πατρέα και του Γλαύκου αλλά και με την συμβολή όλων των γυναικείων ομάδων της Ένωσης έφτασε. Το 1ο All Star Game Γυναικών είχε γίνει το 2013 χωρίς την στήριξη της ΕΣΚΑ-Η και με πρωτοβουλία μόνο των ομάδων.

Ο αγώνας που θα είναι μια γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο του Γλαύκου και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο. Στο All Star Game θα συμμετάσχουν οι καλύτερες παίκτριες από τις ομάδες της Α κατηγορίας Γυναικών καθώς επίσης και αρκετά ταλαντούχα κορίτσια από τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του All Star Game Γυναικών αποτελούν η προπονήτρια του Γλαύκου Ράνια Γκοτσοπούλου, ο προπονητής του Πατρέα Γιάννης Μυλωνόπουλος, που ήταν αυτοί που παρότρυναν την Ένωση για την διοργάνωση ,και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Γλαύκου Κώστας Χουντής.

Το μενού θα έχει εκπλήξεις και διαγωνισμό δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγώνες τεσσάρων δωδεκαλέπτων και ένα διαγωνιστικό παιχνίδι δεξιοτήτων στο ημίχρονο του αγώνα.

Για το 2ο All Star Game Γυναικών έχουν επιλεγεί 24 παίκτριες από όλες τις ομάδες και μάλιστα η επιλογή τους έχει γίνει από τον προπονητή τους. Έχουν κληθεί όλες οι ακαδημίες της Πάτρας να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, όλες οι παίκτριες των ομάδων, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχει και μουσική ώστε το κλίμα να είναι εορταστικό. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει φαγητό στον Γλαύκο ώστε να κλείσει ιδανικά η βραδιά του γυναικείου μπάσκετ.

Τρεις βραβεύσεις και δύο ειδικές σε Αριστείδη Ζέρβα και Νίκο Κοτσώνη

Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρξουν και βραβεύσεις. Όχι πολλές, αλλά αυτές που πρέπει να γίνουν. Θα βραβευτεί η MVP παίκτρια του αγώνα, η πρώτη σκόρερ και η νικήτρια του διαγωνισμού δεξιοτήτων που θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Όμως θα γίνουν και δύο ειδικές βραβεύσεις αφού έχει αποφασιστεί από την επιτροπή να τιμηθούν ο πρώην έφορος του Απόλλωνα Πατρών Αριστείδης Ζέρβας και ο πρώην έφορος του Έσπερου/ΑΟΠΑ Νίκος Κοτσώνης για την προσφορά τους στο γυναικείο μπάσκετ.

Υπήρχε μια σκέψη για βράβευση της γυναικείας ομάδας και των κορασίδων του Έσπερου/ΑΟΠΑ, αλλά δεν θα υλοποιηθεί τελικά, αφού η ΕΣΚΑ –Η αποφάσισε να γίνει ξεχωριστή γιορτή για την απονομή των τροπαίων στις δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα.


Πηγή : sportfmpatras.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια