«Πορτοκαλί» Σαββατοκύριακο σε Προβατά και Καρπενήσι για το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Μία ακόμη διπλή στάση έκαναν τα τουρνουά MILKO 3Χ3. Αυτή τη φορά τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν ακολουθώντας το μότο του MILKO «Πίστεψε το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι, στον Προβατά Σερρών και στο Καρπενήσι.

Στον Προβατά Σερρών συγκεντρώθηκαν 416 παιδιά (352 αγόρια, 64 κορίτσια) με το νομό να δείχνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα πως αγκαλιάζει το μπάσκετ. Νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Αθανάσιος Τερζίδης και σε αυτόν των τριών πόντων  ο Νίκος Ασικίδης. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Γεώργιος Νικήτας και Αθανάσιος Νέδος, ο αντιδήμαρχος Σερρών, Παντελής Χράπας, ο πρόεδρος του ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Σερρών, Νίκος Ιλανίδης.

Το Καρπενήσι φιλοξένησε το μπάσκετ και μαζί 128 παιδιά (112 αγόρια, 16 κορίτσια) που αγκάλιασαν το άθλημα και το τουρνουά MILKO 3X3. Στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών νικητές ήταν ο Γιάννης Κοκοτίνης (Δημοτικό) και η Δήμητρα Τσούμα (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Χρήστος Κατσιάδας (Δημοτικό) και ο Νίκος Τόλης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στην όμορφο αυτή εκδήλωση σημαντική βοήθεια στην οργάνωση έδωσε το αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ. Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Ταξιάρχης Κουτρουμάνος και οι προπονητές του σωματείου ΠΑΚ, Κατερίνα Μπαλογιάννη και Φώντας Ζαχαρόπουλος.

Το επόμενο ραντεβού είναι και πάλι διπλό! Σας περιμένουμε λοιπόν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου στη Νίκαια (Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άρσης Βαρών-Χώρος parking) και στη Σταυρούπολη (Αύλειος χώρος 13ου Δημοτικού Σχολείου). Μπορείτε να κάνετε τη δική σας αίτηση συμμετοχής με ένα απλό «κλικ» εδώ:


Μπορείτε να δείτε τις φωτό από το τουρνουά Καρπενησίου εδώ:

https://www.facebook.com/pg/HellenicBasketBallFederation/photos/?tab=album&album_id=1049491835180869

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια