Χάρηκαν το μπάσκετ σε Ικαρία και Καλλικράτεια για το τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ

Το τουρνουά MILKO 3X3 έκανε διπλή στάση το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Ικαρία και η Καλλικράτεια αγκάλιασαν το τουρνουά με τη συμμετοχή συνολικά 352 παιδιών, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ακολουθώντας το μότο του MILKO «Πίστεψέ το» το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στην Ικαρία σε μια πολύ ωραία εκδήλωση με την παρουσία παιδιών από όλο το νησί και συμμάχους τον καλό καιρό, το κέφι και την καλή διάθεση, έπαιξαν μπάσκετ 192 παιδιά (160 αγόρια και 32 κορίτσια). Τα έπαθλα στις ελεύθερες βολές πήραν η Σαβίνα Μεράι (Δημοτικό) και ο Γιάννης Κρεμμυδάς (Γυμνάσιο – Λύκειο) και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Μάνθος Σπανός (Δημοτικό) και οι Γιάννης Κρεμμυδάς και Γιάννης Κούβαρης (Γυμνάσιο Λύκειο). Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Ικαρίας, Στέλιος Σταμούλος και οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Κουντούπης και Νίκος Λαρδάς.

Στην Καλλικράτεια στο τουρνουά MILKO 3X3 πήραν μέρος 160 παιδιά (112 αγόρια και 48 κορίτσια). Ο Γιώργος Μπαντζώνης είναι ο νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών και ο Ελευθέριος Λιοτόπουλος ήταν ο πιο εύστοχος από τη γραμμή των τριών πόντων.


Τα τουρνουά MILKO 3X3 με τη βοήθεια και της τοπικής αυτοδιοίκησης που ήταν ιδιαίτερα σημαντική και την αρωγή της GSA και της SPALDING. Σας περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα (6-7/5) σε ένα ακόμη ραντεβού με το μπάσκετ και το παιχνίδι στο Ηράκλειο Αττικής και στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια