Δεύτερη θέση στην Ελλάδα για τους εφήβους του Ολυμπιακού- Χρυσανθόπουλος: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική μας παρουσία»-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι αλλά παίρνοντας διαφορά ασφαλείας μετά το 35ο λεπτό, ο Ολυμπιακός επικράτησε στον πρώτο αγώνα της τελευταίας μέρας του Πανελληνίου εφήβων του Εργοτέλη με 67-47.


Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα. Ο Εργοτέλης μείωσε σε 8-7, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν άμεσα ένα σερί 6-0 και έκλεισαν το δεκάλεπτο  προηγούμενοι με 18-14. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 30-22 στο 15΄, όμως οι Κρητικοί έμειναν κοντά στο σκορ μειώνοντας σε 34-33 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Το «ντέρμπι» με τον Ολυμπιακό να προηγείται με μικρή διαφορά, κράτησε μέχρι το 35ο λεπτό όταν οι Πειραιώτες πήραν για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (57-46), «καθαρίζοντας» τον αγώνα.   
Δεκάλεπτα: 18-14, 34-33, 49-43, 67-47
Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος – Σπυρόπουλος.
Ολυμπιακός (Χρυσανθόπουλος): Πουκουσέφσκι 4, Μπαλλής 7 (1), Μερισιώτης 4, Στριγγάς 2, Παπαγεωργίου, Τζαϊδάς 12, Φιλά 16, Αρσενόπουλος 13 (2), Γερόνικος, Κατσίμπας 3, Κιουρτσίδης, Τσουμάνης 6.
Εργοτέλης (Τζάνης): Γαλανάκης, Ξενάκης, Καραταράκης, Λαγουδάκης, Τερζάκης 3 (1), Βασιλείου 5 (1), Χασάπης 19 (3), Μανιάδης 9 (1), Πετροσιάν 5, Κεφαλογιάννης 6 (2), Μέτα, Αναστασάκης 2.

Χρυσανθόπουλος: «Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική μας παρουσία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Χρυσανθόπουλος, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική παρουσία μας στο τουρνουά. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχαριστώ την διοίκηση της ΚΑΕ, τον κόουτς Κεραμέα που μου εμπιστεύτηκαν την ομάδα, τον κόουτς Σφαιρόπουλο για ην βοήθειά του στο στήσιμό της και την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κοντά μας, τους Χρήστο Μαρμαρινό και Ανδρέα Γκατζούλη για τις πολύτιμες συμβουλές τους, τον Χρήστο Μπαφέ, τους αθλητές και τους ανθρώπους του προπονητικού και διοικητικού επιτελείου της εφηβικής ομάδας και τους υπέροχους γονείς».









    

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια