Μια εβδομάδα εκτός η Λύμουρα από την Εθνική γυναικών

Πρόβλημα μεν αλλά ευτυχώς όχι μη επιλύσιμο είναι η επίσημη εκδοχή για την κατάσταση του γονάτου της Λολίτας Λύμουρα. Η διεθνής πόϊντ γκαρντ που δυσκολευόταν ακόμη και να περπατήσει τις τελευταίες μέρες, μοιάζει όλο και καλύτερα. Μάλιστα μετά τα αποτελέσματα της τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε, ξεκίνησε άμεσα αγωγή αποκατάστασης του προβλήματος που ανάγεται σε χονδροπάθεια (μάλλον με ενέσεις).

Και ενώ αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή για τα δύο φιλικά Πέμπτη και Παρασκευή στο Λούσινετς της Σλοβακίας, η Λύμουρα πιθανότατα θα είναι σε θέση να επιστρέψει από Δευτέρα η Τρίτη  στις προπονήσεις της Εθνικής.

Εν ολίγοις ενώ υπάρχει το δυσάρεστο της αργοπορημένης ενσωμάτωσης της Λύμουρα στην Εθνική στον αντίποδα, με αισιόδοξες προβλέψεις, τουλάχιστον θα χάσει λίγες μέρες και δύο φιλικά αλλά θα είναι στην διάθεση του Κεραμιδά για την δύσκολη συνέχεια.


Κατά τα άλλα ο Έλληνας ομοσπονδιακός δείχνει πολύ ικανοποιημένος από την θέληση και την διάθεση των αθλητριών στις προπονήσεις και χωρίς να είναι υπεραισιόδοξος , είναι πεπεισμένος ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ενόψει Τσεχίας και Πανευρωπαϊκού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια