Ο Σίμος Συρόπουλος ευχαριστεί

Από τον πρώην πλέον προπονητή των γυναικών του Ηρακλή, Σίμο Συρόπουλο, πήραμε και δημοσιεύουμε το κάτωθι ευχαριστήριο:

«Θα ήθελα μετά την ανακοίνωση της μη ανανέωσης της συνεργασίας μου, κοινή συναινέσει, με τον Ηρακλή WBC λόγω αλλαγής στόχων της ομάδας για την νέα χρονιά, να ευχαριστήσω τις παίκτριες για την συνολική προσπάθεια και τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο τους οκτώ μήνες που βρεθήκαμε μαζί στην ομάδα, και καταφέραμε να αλλάξουμε το status της, καθιστώντας την σε πρωταγωνίστρια στην κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια μετριότητας. Τους εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον.

Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής, ανήκει και στον άμεσο συνεργάτη μου και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης Βασίλη Πανουτσακόπουλο που κατάφερε η ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμη όλη την χρονιά και να μην έχει κανέναν σοβαρό τραυματισμό σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια, παρότι ήμασταν η μοναδική ομάδα που έπαιζε σε τόσο έντονους ρυθμούς. Ένα μεγάλο μπράβο και στους δύο εφόρους του τμήματος Βιολέτα και Απόστολο Γεροστεργίου για την συνεχή και πολυδιάστατη προσφορά τους.


Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην Παναγιώτα Τσαμπούρη, προπονήτρια της ακαδημίας, για τη βοήθειά της στην οργάνωση, στελέχωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής στο επίπεδο που αρμόζει στον Ηρακλή WBC. Τέλος, ευχαριστίες προς την Λίνα Τραμουντάνη υπεύθυνη των γυναικείων τμημάτων του Ηρακλή WBC για την δεύτερη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια από την οποία πιστεύω πώς και οι δύο βγήκαμε σοφότεροι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια