Αψογη η διοργάνωση του Πανελλήνιου εφήβων-Συγχαρητήρια σε όλους

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα «στήθηκε» η διοργάνωση των αγώνων του Πανελληνίου εφήβων στην Κατερίνη. Μετά την ματαίωση του τουρνουά στην Σκάλα της Λακωνίας, η πρωτεύουσα της Πιερίας κινήθηκε αστραπιαία και ανέλαβε να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγώνες.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου της Κατερίνης, της τοπικής Ενωσης (ΕΚΑΣΚΕΜ) και της ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου, άκουγαν συνεχώς μόνο συγχαρητήρια από τις ομάδες και όλους όσους εμπλέκονταν στην διαδικασία του τουρνουά.

Το γήπεδο ήταν άψογο, λειτουργικό και πεντακάθαρο, τα ξενοδοχεία και η μεταφορά η καλύτερη δυνατή, ενώ σημαντικότατη ήταν η παρουσία των ανθρώπων του Πιερικού Αρχέλαου και των εθελοντών από όλους τους συλλόγους της πόλης.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τον Δήμαρχο Κατερινης, Σάββα Χιονίδη, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνη Παπαγιαννούλη και τους Απόστολο και Δημήτρη Πόδα (πρόεδρο και γενικό αρχηγό του Πιερικού Αρχέλαου) για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς φυσικά να παραβλέψουμε και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της επιτυχημένης διοργάνωσης, με πρώτους τον υπεύθυνο τύπου του συλλόγου της Κατερίνης Νίκο Παναγιωτόπουλο και την ακούραστη γραμματέα της ΕΚΑΣΚΕΜ Μιμή Χατζηχαρίση, αλλά και τους Μίλτο Μηλιάτη, Θανάση Τοπούζη και Νικολέτα Κάργα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια