Γκοργκόλης: «Μεγαλύτερος εχθρός η απραξία»

Ο Έσπερος Πάτρας μετά από σχεδόν ένα μήνα απραξίας επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την Πεύκη για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής των Πατρινών, Σπύρος Γκοργκόλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την επικείμενη αναμέτρηση:

«Κάναμε πολλά φιλικά στη μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε για εμάς, αλλά έχουμε ξεχάσει από πότε έχουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Απέχουμε σχεδόν έναν μήνα και η απραξία αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό μας.

Πρέπει σε αυτό το πρόβλημα να βρούμε τις λύσεις, όπως και να το κάνουμε δεν είναι ότι καλύτερο σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν να μένουμε για τόσο διάστημα εκτός δράσης».

-Το σχόλιό σας για το παιχνίδι με την Πεύκη που ακολουθεί;

«Είναι τελικός και για εμάς και για την Πεύκη, που είναι καλή και δυνατή ομάδα. Εμείς θέλουμε τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε στο κυνήγι θέσης στην δυάδα και η Πεύκη για να καθαρίσει με την υπόθεση παραμονή. Περιμένω μεγάλη πίεση, πρέπει να τη διαχειριστούμε να αντιδράσουμε σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη».

-Τι πρέπει να προσέξετε;

«Τα πάντα. Αυτά τα παιχνίδια έχουν μεγάλες απαιτήσεις κυρίως στο πνευματικό κομμάτι. Εκεί πρέπει να φανούμε δυνατοί, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να δείξουμε ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε το παιχνίδι περισσότερο από τους αντιπάλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια