Ο απολογισμός της χρονιάς για τον Ατλαντα

Από τον προπονητή του Ατλαντα Κώστα Αστεριάδη, πήραμε και δημοσιεύουμε τον κάτωθι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου:

«Άλλη μια χρονιά τελείωσε και φέτος με την ομάδα να καταφέρνει να μείνει στην Γ1 κατηγορία δύο αγωνιστικές πριν το τέλος  της σεζόν.

Μια χρονιά με δυσκολίες στην αρχή καθώς μάθαμε σε ποια κατηγορία  θα αγωνιζόμαστε 3 ώρες πριν την κλήρωση.

Με πίστη, πολύ δουλειά και σωστό πλάνο καταφέραμε να κάνουμε σωστές επιλογές σε παίχτες και να μείνουμε στην κατηγορία.

Το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό. Ομάδα χωρίς ομοιογένεια, χημεία, επικοινωνία. Με την πάροδο του χρόνου όλα αυτά βρέθηκαν στα αποδυτήρια και βγήκαν στο γήπεδο. Μετά ήρθαν οι τραυματισμοί σε παίχτες κλειδιά για την ομάδα μας όμως η ομάδα έδειξε μέταλλο και κατάφερε με τα παιδιά από τον πάγκο να ανακάμψει και να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Ως προπονητής αυτής της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για αυτήν την παραμονή.

Αρχικά τον αντιπρόεδρο της ομάδας Αστεριάδη Αλέξανδρο που ανέλαβε όλο το οικονομικό κομμάτι της ομάδας.

Φέτος είχα την τύχη και την χαρά να έχω στον πάγκο την βοήθεια τριών ανθρώπων που ήταν πολύ σημαντικοί οι ρόλοι που τους ανέθεσα και με βγάλανε ασπροπρόσωπο στην επιλογή αυτή.

Πρώτος ο άμεσος βοηθός μου Ζόγγας Γιώργος, ένας άνθρωπος γεμάτος θετική ενέργεια και θέληση για το καλύτερο.

Δεύτερος ο Καραμπάσης Αλέξανδρος ως team manager στην ομάδα ήταν πάντα εκεί για τα παιδιά.

Τρίτος είναι ένας άνθρωπος που πίστεψε στο πλάνο και σε μένα προσωπικά και από έφορος ομάδας Γ εθνικής ήρθε να ασχοληθεί και να ξοδέψει το χρόνο του (έχει και τέσερα παιδιά) και τις γνώσεις του στον Άτλαντα. Αυτός είναι ο Τσαπάρας Νεόφυτος.

Πάμε τώρα στους παίχτες. Το καλοκαίρι όπως είπα ήταν δύσκολο έφυγαν από την ομάδα σχεδόν το 80% των παιχτών. Μείναμε με μια πεντάδα παιχτών και έπρεπε να βρούμε του υπόλοιπους. Αυτοί ήταν ο Χρηστίδης Μάκης, Πιταρούδης Δημήτρης, Μηνάς Λεωνίδας, Πασαλής Γιάννης και ο Σταθόπουλος Βαγγέλης (οι τρεις τελευταίοι ήταν και οι αρχηγοί της ομάδας). Επέστρεψε ο Μπίτος Θανάσης και έτσι γίναμε έξι. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να είναι και την επόμενη χρονιά μαζί μου για ένα ακόμα ταξίδι με την ομάδα.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας: Αλατζάς Γιάννης , Γιουμίδης Θανάσης , Λαζαρίδης Γιώργος , Πελέχας Ανδρέας , Μιμήκος Αλέξης , Φαλιάγκας Αλέξης , Φαλιάγκας Μιχάλης , Καντούρης Νίκος , Γιανουλίδης Ηλίας , Κοτσίδης Κώστας και  Κορπέτης Κώστας όλοι τους πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί χαρακτήρες όπου μαζί με τους υπόλοιπους κάναμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και τους ευχαριστώ πολύ για την πίστη τους σε μένα και την ομάδα.

Φέτος καταφέραμε να έχουμε δίπλα μας και χορηγούς αυτοί ήταν οι Mirror cafe bar, Ρangea, Moto Μαυρουδής, Computer service center, Κουφώματα πόρτες Ζάχαρης, Παλιό Τέρμα ξηροί καρποί, Γραφείο τελετών Παρασκευόπουλος Γιάννης, Συνεργείο αυτοκινήτων Μωραϊτης Αγγελος, Απορρυπαντικά -χαρτικά Δέλλας, Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός Τσιούσιας, Βασομηχανική Καντούρης, Καφέ μέρα καλημέρα και τον μεγάλο μας χορηγό το μικροβιολογικό εργαστήριο Riva lab. Τους ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθειά τους και ευχόμαστε να είναι μαζί μας και του χρόνου γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους κατόχους της κάρτας μέλους της ομάδας και τους φίλους που ήρθαν να μας δουν σε αυτήν την δύσκολη χρονιά. Μακάρι να τους έχουμε μαζί μας και ακόμα περισσότερους την επόμενη».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια