Ο Γιάννης Δαμαλής στο 4ο basketball camp του Αθλου Αλεξάνδρειας

Ένας από τους πιο εξελίξιμους νέους Έλληνες προπονητές με ειδίκευση στις μικρές ηλικίες θα δώσει το παρόν  και θα διδάξει όλες τις ημέρες της διοργάνωσης στο 4ο basketball camp που διοργανώνεται από τον  Άθλο Αλεξάνδρειας από 3-12 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Πρόκειται  για τον Γιάννη Δαμαλή έναν προπονητή που παρά το νεαρό της ηλικίας του (29 ετών) έχει ήδη εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ( Α2 Εθνική κατηγορία) και στην Τερψιθέα-Γλυφάδα ( Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών).

Ο Γιάννης Δαμαλής μάλιστα γνωρίζεται πολύ καλά με τον κόουτς Αγγέλη ο οποίος τον είχε υπό τις οδηγίες του όταν ο νεαρός προπονητής αγωνιζόταν ως νέος αθλητής στις παιδικο-εφηβικές και σχολικές ομάδες του Μαντουλίδη ,με τις οποίες κατέκτησαν πολλά πρωταθλήματα Ελλάδος αλλά και 2ο παγκόσμιο τίτλο.

Αναλυτικά το βιογραφικό του κόουτς Γιάννη Δαμαλή:

2014-15 Πρώτος προπονητής στον Ηρακλή (Α2 Ανδρών)
2014 και 2015-16 Βοηθός προπονητή στον Ηρακλή (Α2 Ανδρών)
2016 Πρώτος προπονητής στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Α1 Γυναικών)
2017 Τεχνικός διευθυντής στην HOOP

Το 2015 και το 2016 ως προπονητής της Κ20 του Ηρακλή κατάφερε με την ομάδα του την πρόκριση στο Final-4 για δύο συνεχόμενες φορές. Από το 2013 έως το 2016 ήταν προπονητής της εφηβικής και της παιδικής ομάδας αλλά και υπεύθυνος ανάπτυξης των μικρών ηλικιών, στην ομάδα του Ηρακλή. Στο παρελθόν ήταν προπονητής ακαδημιών στον ΑΟ Βυζαντινό και Πιερικό-Αρχέλαο. Ως αθλητής αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στον Ηρακλή, Πιερικό-Αρχέλαο, Απόλλων Καλαμαριάς και ΒΑΟ.
Το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θα είναι  το ίδιο με την περσινή χρονιά, που το 3ο  camp του Άθλου γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Αναλυτικά στην προπονητική ομάδα του στο 4ο basketball camp  του Αθλου θα συμμετέχουν οι εξής προπονητές και αθλητές:

Σπασέγκος Σωτήρης : Προπονητής Κ 20 Ερμή Λαγκαδά (Final Four Θεσσαλονίκης), συνεργάτης Ανδρικής ομάδας ( Β’ Εθνική).
Τσάτσας Θεόδωρος : Προπονητής Άθλος Αλεξάνδρειας
Πεχλιβάνος Ραφαήλ : Καλαθοσφαιριστής
Σιτσιάνης Μιχαήλ : Καλαθοσφαιριστής

Τσαρούχα Ντίνα (Γυμνάστρια-Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ)- Τσαρούχα Μαρία (Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια