4ο Athlos Summer Basketball Camp στην Αλεξάνδρεια

Μετά και την περσινή τεράστια επιτυχία που σημείωσε το τρίτο κατά σειρά Basketball Camp που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας, έρχεται η σειρά του πιο ολοκληρωμένου και πρωτοποριακού θερινού αθλητικού προγράμματος, του 4ου Athlos Summer Basketball Camp.

Από τις 3-12/7/2017 όλα τα παιδιά της περιοχής (αγόρια και κορίτσια 5-17 ετών ανεξαρτήτως συλλόγων) θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μυστικά του μπάσκετ, να γυμναστούν, να διασκεδάσουν με συνομηλίκους τους, να μάθουν την αξία της ομαδικής προσπάθειας, της συναναστροφής και της ευγενούς άμιλλας.

Το πρόγραμμα του camp που στεγάζεται στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας ξεκινά στις 09.00 και ολοκληρώνεται στις 14.00 καθημερινά εκτός Κυριακής.

Στο ημερήσιο πρόγραμμα του camp εκτός των ασκήσεων και των αγώνων που δίνουν τα παιδιά χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ, υπάρχουν διαλείμματα που προσφέρονται στα παιδιά εμφιαλωμένα νερά, χυμοί και πρωινό γεύμα.

Δέκα μέρες γεμάτες με εικόνες, εντυπώσεις και αναμνήσεις που οδηγούν τα παιδιά που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στα camps  να περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της καινούριας διοργάνωσης.

Η έμπειρη προπονητική ομάδα του Άθλου, με επικεφαλής τον αναγνωρισμένο τεχνικό Βασίλη Αγγέλη, εμπλουτισμένη με εξαίρετους ειδικούς συνεργάτες που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες από την Ακαδημία Άθλος, εγγυάται την ακόμα μεγαλύτερη φετινή επιτυχία της διοργάνωσης.

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης και επειδή και πέρυσι δέκα μέρες πριν την έναρξη του καμπ είχαν καλυφθεί οι θέσεις των συμμετεχόντων (υπάρχει συγκεκριμένο αριθμητικό όριο), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει από τώρα να κάνουν την κράτηση της θέσης τους στα τηλέφωνα των υπευθύνων του καμπ ή στο e-mail του συλλόγου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6974066505 (απογευματινές ώρες)-6907990179(πρωινές ώρες)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια