Μεγάλη επιτυχία γα την Δόξα Ασσήρου-Επικράτησε στον πρώτο αγώνα για τον υπερπρωταθλητή της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών του Ασβεστοχωρίου

Τεράστια νίκη της Δόξας Ασσήρου με 60-55 επί του Ασβεστοχωρίου στο μίνι πρωτάθλημα για τον υπερπρωταθλητή της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών.

Η ομάδα του Βασίλη Πρασσά παρότι αγωνίστηκε με μόλις επτά παίκτες και χωρίς τον ηγέτη της Δημήτρη Μουτσιαρα άντεξε στην πίεση του Ασβεστοχωρίου και με εξαιρετική άμυνα πήρε τη σπουδαία επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στο τελευταίο δεκάλεπτο τραυματίστηκε στο ζυγωματικό και ο Μαύρος ενώ ο Παλέντζας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με τράβηγμα αναγκαστικά γιατί δεν υπήρχαν αλλαγές.

Η ομάδα της Ασήηρου είχε την υποστήριξη αρκετών ένθερμων οπαδών της που πανηγύρισαν έξαλλα αυτή την ανέλπιστη, έτσι όπως ήρθε, νίκη.

Αύριο η Δόξα Ασσήρου θα αγωνιστεί κόντρα στη Ραιδεστό (με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα) και κάνει αγωνα δρόμου να συμπληρώσει ρόστερ.
Δεκάλεπτα: 18-17, 29-34, 45-44, 55-60
Διαιτητές: Σιταρίδης-Γραικός
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Μητριτζίκης): Κανοπουλος 2, Τζωλος 13(3), Βασιλόπουλος, Τανης 3(1), Βαλεργακης 7(1), Μολυβας 10, Αργυρας 12(2), Καζαντζιδης 8.
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ (Πρασσάς): Τυμης 2, Ζουναροπουλος Μ., Πεφτιτσης 10(1), Παλεντζας 16(2), Κατσαβελης 2, Μαυρος 18(2), Γουνιωτης 12.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια