Σχεδόν 1.500 παιδιά χάρηκαν το μπάσκετ στα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ από τις Σέρρες

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ έζησαν τα παιδιά στην Καλλιθέα και στις Σέρρες. Σχεδόν 1.500 αγόρια και κορίτσια βγήκαν να παίξουν μπάσκετ με τα τουρνουά MILKO 3X3 στις δύο πόλεις σε ένα από τα πιο επιτυχημένα διήμερα! Όλα τα παιδιά καλύτερό τους εαυτό έπαιξαν ακολουθώντας το μότο του MILKO «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στην καρδιά της Καλλιθέας συγκεντρώθηκαν 468 παιδιά, 416 αγόρια και 52 κορίτσια και διασκέδασαν με το αγαπημένο μας άθλημα. Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Μιχάλης Μπέλος (Δημοτικό) και η Αναστασία Βασιλακοπούλου (Γυμνάσιο Λύκειο). Στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητές ήταν ο Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος (Δημοτικό) και η Θεοδώρα Μεσσήνη (Γυμνάσιο – Λύκειο). Η οργάνωση ήταν πραγματικά πολύ καλή από τον ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος». Το «παρών» έδωσαν ο Βαγγέλης Λυμπεράτος, πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Μακρής, όπως και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Κωνσταντίνος Ευσταθίου και ο αντιπρόεδρος Σταύρος Ζάκας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Οι Σέρρες φιλοξένησαν ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά MILKO 3X3, στο οποίο πήραν μέρος 960 παιδιά, 832 αγόρια και 128 κορίτσια. Ο Αθανάσιος Σιάκας νίκησε στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών και ο Δημήτρης Μιντσώκης σε αυτόν των τριών πόντων. Το τουρνουά ήταν άρτια οργανωμένο και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασίλης Τερζής και ο υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος Δήμου Σερρών, Νίκος Ιλανίδης.

Τα δύο τουρνουά MILKO 3x3 έγιναν, όπως πάντα, με τη σημαντική βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, της G.S.A. και της SPALDING. Σας περιμένουμε για περισσότερο μπάσκετ το επόμενο Σαββατοκύριακο (20-21/5) στο Καρπενήσι και στον Προβατά Σερρών.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια