Πάνω από 1.200 παιδιά σε Ηράκλειο και Αμπελόκηπους για τα τουρνουά MILKO 3X3 της ΕΟΚ-Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και τα δύο τουρνουά MILKO 3X3 που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (6-7/5). Συνολικά 1.220 παιδιά αγκάλιασαν το μπάσκετ, βγήκαν από το σπίτι και το κυριότερο χάρηκαν το παιχνίδι και έκαναν πολύ κόσμο ακόμη που τα παρακολουθούσε να χαμογελάσει πλατιά με τη δική τους χαρά. 

Όλα τα παιδιά καλύτερό τους εαυτό έπαιξαν ακολουθώντας το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο Ηράκλειο Αττικής έγινε μια πραγματικά πολύ ωραία εκδήλωση με τη σημαντική βοήθεια του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου και μεγάλη βοήθεια την παρουσία διαιτητών του Συνδέσμου Αττικής, τους οποίους και η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Το «παρών» έδωσε και έκανε τις απονομές ο αντιδήμαρχος, Εμμανουήλ Κουτσογιαννάκης. Συνολικά πήραν μέρος 708 παιδιά, 644 αγόρια και 64 κορίτσια. Στις ελεύθερες βολές οι νικητές ήταν η Ελένη Τσάπου (Δημοτικό) και ο Ευθύμης Σιδηρόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στα σουτ τριών πόντων ο Γιάννης Καλογήρου-Πετράκης (Δημοτικό) και ο Αλέξανδρος Οικονομόπουλος (Γυμνάσιο – Λύκειο).

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης έγινε ένα ακόμη όμορφο και με μεγάλη συμμετοχή τουρνουά MILKO 3X3 με τη βοήθεια πάντα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου ήταν εκεί και έκανε τις απονομές, όπως και οι Αντιδήμαρχοι Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης και Βασίλης Μανωλόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Εμμανουήλ Ιωαννίδης. Όλοι βρέθηκαν δίπλα σε 512 παιδιά, 416 αγόρια και 96 κορίτσια, με τον Δημήτρη Πολύχρου να νικά στο διαγωνισμό Ελεύθερων Βολών και τον Μάριο Μπίσμπο στο διαγωνισμό τριών πόντων.

Τα τουρνουά MILKO 3X3 διεξάγονται με τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη βοήθεια της SPALDING και της GSA. Όλοι μαζί σας περιμένουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαϊου στην Καλλιθέα και στις Σέρρες.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια