Βασιλακόπουλος: «Σημαντική διοργάνωση το Young Talnets Tournament του Νέου Σκοπού»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφέρθηκε στο Young Talnets Tournament και στάθηκε στη σημαντικότητα της διοργάνωσης και στην παρουσία των δυνατών ομάδων σε αυτή. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο neosskoposbc.gr:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης χαιρετίζω αυτή την σημαντική αγωνιστική, δημιουργική και αναπτυξιακή διοργάνωση των παμπαίδων στην οποία θα συμμετάσχουν σπουδαίες ακαδημίες από όλη την Ελλάδα.

Καταρχάς είναι σημαντικό για τη διοργάνωση ότι αποτελεί δημιούργημα της συνεργασίας του Ορφέα με το Δήμο Εμμανουήλ Παπά και αυτό αποδεικνύει ότι η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην  ανάπτυξη του αθλητισμού είναι αναντικατάστατη.


Από κει και πέρα τα παιδιά του Ορφέα αλλά και των υπολοίπων ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέες παραστάσεις από όλη τη χώρα αλλά και να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά.

Η ιδέα των ανθρώπων του Ορφέα και του Γ. Καράγκουτη τον οποίο εκτιμούμε ιδιαίτερα ενισχύει την πάγια θέση της Ομοσπονδίας ότι το μέλλον της ελληνικής καλαθοσφαίρισης πρέπει να βασίζεται στην παραγωγική  λειτουργία των τμημάτων υποδομής των αθλητικών σωματείων.

Μέσα από αυτήν παρέχονται στους μικρούς αθλητές καθοριστικές υπηρεσίες τεχνικής κατάρτισης και αγωνιστικής συμμετοχής καθώς και πολύτιμα εφόδια για την μελλοντική τους πορεία τόσο στα αθλητικά σωματεία όσο και στις Εθνικές μας Ομάδες.

Το Young Talents είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με πολύ δυνατές ομάδες το οποίο με χαρά αγκάλιασε η ομοσπονδία. Εύχομαι στους διοργανωτές και στις αποστολές των ομάδων που θα συμμετάσχουν καλή επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια