Πρωταθλητής παίδων στην ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΑΟΚ Βέροιας-Η πορεία προς τον τίτλο-Φωτορεπορτάζ

Η παιδική ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας κατέκτησε για τέταρτη φορά (2001-02, 2009-10, 2010-11)  στην ιστορία της το πρωτάθλημα παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  Οι «Λύκοι» στέφθηκαν πρωταθλητές Κεντρικής Μακεδονίας με το αήττητο ρεκόρ των 16 νικών.

Στην πρώτη φάση των αγώνων τερμάτισε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου  αφήνοντας στην δεύτερη τον συντοπίτη Φίλιππο και προκρίθηκε αυτόματα στο final four της διοργάνωσης με συνολικά 767 πόντους  ενεργητικό και 468 παθητικό.

Στον ημιτελικό της Νάουσας την Κυριακή 2/4 αντιμετώπισε και νίκησε το φαβορί της διοργάνωσης  Α.Γ.Ε. Πιερίας μετά από συγκλονιστικό αγώνα –διαφήμιση του αθλήματος στην Ενωση- με σκορ 80-69 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της 9ης Απριλίου με αντίπαλο την –επίσης- ομάδα της Κατερίνης  Α.Ε. Σάρισσας –Βατανιακού(η οποία με την σειρά της απέκλεισε από τον τελικό τον Πανεδεσσαϊκό).

 Μετά από έναν απίστευτο τελικό και μια φανταστική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο , η αγέλη των… λύκων της Βέροιας «δάγκωσε» την ομάδα της Κατερίνης με 64-57, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόκριση για τα προκριματικά του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Παίδων (όμιλος πρωταθλητών των ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας).

Προπονητής και θεμελιωτής αυτού του αποτελέσματος  είναι ο Κωνσταντίνος Καπνάς που είναι και ο συνδετικός κρίκος με την  παιδική ομάδα που  κατέκτησε τα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα την διετία 2009-11 ως αθλητής τότε. Άξιος  βοηθός του ο γυμναστής της παιδικής ομάδας και επίσης πρώην παίκτης  της Κωνσταντίνος Γαβριηλίδης , ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις με τις σπουδές του στην Κύπρο όποτε η ομάδα τον χρειάστηκε ήταν παρών με τις γνώσεις και την διάθεσή του.

Συνοδός και συμπαραστάτης αυτής της προσπάθειας των παιδιών της ομάδας ήταν ο ακούραστος έφορος «καμικάζι» Αριστοτέλης Ορφανίδης ,που σε συνεργασία,  με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας  Θωμά Τούσα, τους συνεργάτες του προπονητικού τιμ Γεωργία Ιωαννίδου και Κωνσταντίνο Ηλιάδη και φυσικά τους γονείς  των παιδιών, έλυσε όποιο πρόβλημα υπήρξε.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια