Εύκολη νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 69-37 των Τιτάνων Δράμας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Με αυτήν τη νίκη ο Πιερικός Αρχέλας ολοκλήρωσε την παρθενική του χρονιά στην Α2 με τον καλύτερο τρόπο, και κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρωτάθλημα με συνολικό απολογισμό εννέα νίκες και δεκατρείς ήττες. Μία χρονιά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι στόχοι που έθεσε η ομάδα ήρθαν εις πέρας στο ακέραιο.

Δυνατά μπήκαν στον αγώνα τα κορίτσια της Τασούλας Τσιρογιάννη και αποδίδοντας εκπληκτικά στην άμυνα προηγήθηκαν με 6-0 στο πρώτο τρίλεπτο και 10-2 στο επόμενο λεπτό, ενώ η ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου τις βρήκε μπροστά στο σκορ με 19-6.

Με την ίδια προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα, οι νεαρές παίκτριες του Πιερικού Αρχέλαου, που πήραν την σκυτάλη από τις έμπειρες στο δεύτερο δεκάλεπτο, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά να αυξάνεται και το ημίχρονο να τις βρίσκει να προηγούνται με 32-15.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πιερικό Αρχέλαο να προηγείται με 50-23 στην ολοκλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου και να κατακτά τη νίκη με τελικό σκορ 69-37.

Δεκάλεπτα: 19-6, 32-15, 50-23, 69-37
Διαιτητές: Σελεβός-Τσαλκιτζής
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιρογιάννη): Δαβιτίδου 7, Πουρσανίδου 2, Λεκάι 5 (1), Ζουγκουρίδου 19 (4), Φλώρου 16, Γκοτζαμάνη 4, Ακριτίδου, Μπαγκλαρίδου, Καραλή 2, Μπουμπουλέντρα, Κωτούλα 10, Δημητριάδου 4.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Καρατσομπάνης): Στάικου 3, Καριώτη, Αρσένογλου 2, Γαϊτάνη 16 (1), Γαντσιώρη 10, Κυριακίδου 6, Αθανασιάδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια