Όλα τα σενάρια για την άνοδο και την πτώση στους τρεις ομίλους της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών

Με μια αγωνιστική να απομένει για την λήξη του πρωταθλήματος της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών θα κάνουμε σήμερα μια ανασκόπηση των τριών ομίλων της κατηγορίας:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο όμιλος που τίποτε δεν έχει κριθεί. Το Ασβεστοχωρι κατατάσσεται πρώτο σε οποιαδήποτε ισοβαθμία ενώ τερματίζει τέταρτο αν χάσει και κερδίσει ο Χορτιάτης. Ο Χορτιάτης παίζει με τον ΠΑΟΚ Κυμινων-Μαλγαρων που θέλει να μπει στα play-out ενώ η κατάταξη από 1-4 θα εξαρτηθεί από το ντέρμπι Ασβεστοχωρι-Πύργος Χαλάστρας. Ο Μέγας Αλέξανδρος Εχεδώρου που είναι τέταρτος  αλλά με νίκη κατατάσσεται σίγουρα στο 2 ή στο 3 ανάλογα με τα  αποτελέσματα του Χορτιάτη στα Μάλγαρα και του νικητή στο ντέρμπι Ασβεστοχώρι-Πύργος Χαλάστρας, θα αντιμετωπίσει τα αδιάφορα Μετέωρα.

Για τα play-out η ΔΕΗ θα θέλει να κερδίσει την Ολυμπιάδα Άνω Πόλης αν ο ΠΑΟΚ Κυμινων-Μαλγαρων έχει χάσει από τον Χορτιάτη. Σε ισοβαθμία η ΔΕΗ υποβιβάζεται στη Γ2, εκεί που έχει υποβιβαστεί από καιρό η ιστορική Αναγέννηση-Φλόγα.

2ος   ΟΜΙΛΟΣ

Άνοδος για τη Δόξα Ασσηρου με μόλις μια ήττα και δίκαια. Δεύτερος τερματίζει ο Αρίων Σταυρούπολης με πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Η τρίτη θέση που οδηγεί σε play-off με μειονέκτημα έδρας θα παιχτεί μεταξύ του Κολλεγίου DEI και του Μάρκου Μπότσαρη. Στην ισοβαθμία υπερέχει το Κολλέγιο DEI. Όλα θα κριθούν την Κυριακή στα παιχνίδια, Προοδευτική-Μάρκος Μπότσαρης και Κολλέγιο DEI-Δόξα Ασσηρου.

Στα play-out θα παίξει ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωριου. Υποβιβάζονται στην Γ2 ο ιστορικός Φίλιππος και η Ελβετία που αποχώρησε και ίσως δεν αγωνιστεί ούτε του χρόνου στην Γ2.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάχη Δήμου Θέρμης με ολίγη από Φοίνικα. Η πρωτοπόρος ΚΑΣ Νέας Ραιδεστού φιλοξενείται από τους Ιππότες Χαριλάου και με νίκη βγαίνει πρώτη. Την ίδια ώρα η ισόβαθμη Αναγέννηση Νέου Ρυσιου φιλοξενείται από τον Θερμαϊκό Θέρμης που καίγεται για τη νίκη για να μπει με μειονέκτημα έδρας στα play-off. Αν κερδίσει η Νέα Ραιδεστός ανεβαίνει στη Β ΕΚΑΣΘ. Το Νέο Ρυσιο με νίκη ελπίζει στην πρώτη θέση. Ο Θερμαϊκός Θέρμης αν ηττηθεί θα περιμένει το αποτέλεσμα του Φοίνικας Καλαμαριάς-Αθλητική Ακαδημία Καλαμαριάς καθώς στην ισοβαθμία ευνοείται ο Φοίνικας Καλαμαριάς.

Στα play-out όλα θα παιχτούν στο ΔΑΚ Βασιλικών καθώς με νίκη ή ήττα μέχρι 7 πόντους ο Ορφέας Σουρωτής πάει στα play-out. Σε διαφορετική περίπτωση με νίκη από 8 πόντους και άνω πάει στα play out ο Πυρσός Αγίας Τριάδας. Ο χαμένος της υπόθεσης θα συνοδεύει την Παρασκευή στη Γ2 τον ΑΣ Αστέρες που έχει αποχαιρετήσει εδω και 2- 3 αγωνιστικές τη Γ1 παρότι χθες κέρδισε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια