Μεγάλη συμμετοχή στο Χαϊδάρι για το τουρνουά Μilko 3X3 της ΕΟΚ

Το τουρνουά Μilko 3X3 της ΕΟΚ είναι και πάλι εδώ και το... ποδαρικό στο Χαϊδάρι έγινε με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά 456 παιδιά (424 αγόρια και 32 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά, έπαιξαν, χαμογέλασαν και πήραν τα δώρα τους.

Νικητές στο διαγωνισμό Ελεύθερων Βολών ήταν ο Δημήτρης Καρατζάς (Δημοτικό) και ο Παναγιώτης Παπαμανώλης (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων νίκησαν οι Κωνταντίνος Ρόκκος (Δημοτικό) και Νίκος Γιαννακόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Σημαντική ήταν η βοήθεια στην οργάνωση από τη Διεύθυνση Νεολαίας, αθλητικών και πολιτιστικών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο Κώστας Βορέας (Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας), ο Δαουάχερ Ναουάφ (Αντιδήμαρχος Κοινωνινής υπηρεσίας), ο Κωνσταντίνος Περγαντής (Διευθυντής Αθλητισμού και Παιδείας).

Το τουρνουά Μilko 3X3 της ΕΟΚ έγινε με τη σημαντική βοήθεια της G.S.A., της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου έχουμε «ραντεβού» στην Καλαμάτα. Πίστεψέ το και σε περιμένουμε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια