Πρώτη νίκη με άνεση για τις κορασίδες του Αρη-Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη

Εχοντας προβάδισμα από την αρχή του αγώνα οι κορασίδες του Αρη επικράτησαν με 69-48 του Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη, στο πρώτο παιχνίδι για το φάιναλ φορ των κορασίδων της ΕΚΑΣΘ που διεξήχθη στους Αμπελόκηπους.
Οι «κίτρινες» πήραν διψήφια διαφορά από την αρχή και την διεύρυναν στο τρίτο δεκάλεπτο. Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον Αρη η Εύα Γράψα, ενώ πολύ καλές ήταν Γκρίτζαλη και Βαντσιούρη. Από τον Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη που διαθέτει παίκτριες, ένα και δύο χρόνια μικρότερες από την τελευταία ηλικία των κορασίδων, ξεχώρισαν Λέξα και Δανάη Παπαδοπούλου.   
Δεκάλεπτα: 21-11, 37-26, 53-33, 69-48
Διαιτητές: Βασιλόπουλος Δ.-Παπαδοπούλου Κ.
ΑΡΗΣ(Κουλακιώτης): Γκρίτζαλη 14, Γράψα Εύα 27(2), Καρβουνιάδου 2, Βαντσιούρη 11, Μπαξεβανίδου, Κωφοκώτσιου, Νεοχωρίτη 2, Ουζούνη Μαρ. 4, Μπερμπέρη 7(1), Κυρπιζλίδου 2, Σοφιανάκου, Εφραιμίδου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Παλαμουτίδου-Νικολαϊδης): Λέξα 17(1), Σιφναίου 5(1), Γκαβέζου 2, Γκιώργκη, Καζαμία, Βαλσαμοπούλου 5, Σταματάκη, Γιαλαμά 2, Τσιστράκη, Καραχρήστου, Παπαδοπούλου Α., Παπαδοπούλου Δ. 17. 






























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια