Τουλούμης: «Αισιοδοξώ για τη νίκη με Φίλιππο»

Για τον αγώνα της Κυριακής ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τουλουμης δήλωσε στα «Νέα Φίλων του ΚΣ Γέφυρας» τα εξής:

«Μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο γύρο η ομάδα μας παρουσίασε το τελευταίο διάστημα πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να βγούμε έξω από τον ρυθμό μας.

Είχαμε το πρόβλημα του Μπισκα, τους τραυματισμούς του Κολοκοτρώνη, Δανακη, Βογιατζή και κάποιες αποβολές και λόγω του μικρού ρόστερ μας το μικρό δημιουργήθηκαν αυτά τα θέματα.

Πιστεύω να έχουν λυθεί τώρα αφού επέστρεψαν όλοι οι παίκτες κανονικά εκτός από ένα πρόβλημα που μας παρουσίασε στον δικέφαλο ο Μυλωνιδης στον αγώνα με τον Πιερικό ο οποίος όμως είναι αθλητής που θα παίξει και με ένα πόδι.

Είμαστε κομπλέ στον αγώνα με τον Φίλιππο και πιστεύω στους παίκτες μου που στα κρίσιμα παιχνίδια βγάζουν ενέργεια και πάθος.

Είμαι αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι γιατί στην έδρα μας παρουσιάζουμε άλλο πρόσωπο  έχοντας και τους φιλάθλους μας κοντά που πιστεύω να γεμίσουν την Κυριακή το γήπεδο .

Είναι κομβικό παιχνίδι για την παραμονή μας στην κατηγορία που είναι και ο κύριος στόχος μας από το ξεκίνημα αυτής της αγωνιστικής περιόδου.

Μεγάλο ρόλο όπως είπαμε θα παίξει και η παρουσία των φίλων της ομάδας μας που σε όλους τους αγώνες μέσα και έξω δεν μας άφησαν μόνους .

Την Κυριακή όμως τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο διότι δίνουν μεγάλη ενέργεια και πάθος στους παίκτες μας» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια