Ποργιόπουλος: «Κλειδώνουμε την άνοδο με νίκη επί του Παναθλητικού»

Οι Ίκαροι Σερρών, μετά από τριετή παραμονή στην Γ’ Εθνική θέλουν την Κυριακή (5/3, 18:00) να σφραγίσουν την επάνοδο τους στην Β’ Εθνική.

Οι Ικαροι υποδέχονται στο κλειστό της «Κοιλάδας» τον Παναθλητικό Πειραματικό, ο οποίος αποτελεί την μοναδική ομάδα που τους έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα (61-48), και θέλουν τη νίκη, αλλά και την αγωνιστική ρεβάνς, για να πανηγυρίσουν την άνοδο, αλλά και το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής των Σερραίων, Στέργιος Ποργιόπουλος, σε δηλώσεις του ανέφερε πως με νίκη η ομάδα του κλειδώνει την άνοδο: «Η διακοπή μας βοήθησε να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχολογικά από το σερί των δύσκολων αγώνων που έχουμε δώσει. Μας έδωσε και το χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα για το παιχνίδι με τον Παναθλητικό, αγώνας που για μας έχει διπλό κίνητρο: Να κερδίσουμε στην έδρα μας τη μοναδική ομάδα που μας κέρδισε τη φετινή χρονιά, αλλά και το πιο σημαντικό είναι πως με νίκη θα απομακρυνθούμε από αυτή τρεις βαθμούς και ουσιαστικά θα κλειδώσουμε την άνοδο. Έμφαση στην τακτική και στο πάθος που μας διακατέχει σε όλα τα παιχνίδια και όλα θα πάνε καλά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια