Κυπελλούχος ανδρών της ΕΚΑΣΘ ο ΔΑΣΩ-Επικράτησε στο μεγάλο τελικό με 91-82 του Γαλαξία-Φωτορεπορτάζ από τις απονομές-Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων ο Παπαβασιλείου του ΒΑΟ

Υστερα από ένα συναρπαστικό τελικό, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν, ο ΔΑΣΩ έχοντας προβάδισμα σε όλο τον αγώνα επικράτησε με 91-82 του Γαλαξία και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.
Οι παίκτες της ομάδας του Ωραιοκάστρου, πήραν την πρωτοπορία στο σκορ, φθάνοντας τη διαφορά ακόμη και σε διψήφιο νούμερο. Ο Γαλαξίας κατάφερε τρεις φορές να ισοφαρίσει, αλλά δεν προηγήθηκε ποτέ στο σκορ. Απίστευτη εμφάνιση από τον Παπαευαγγέλου για τους νικητές, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Ζηκούλης, Παπανικολάου. Δάλπας και Γιαννούλης ήταν οι κορυφαίοι του Γαλαξία.   
Δεκάλεπτα: 18-12, 40-35, 65-65, 91-82
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου-Δέλλας
ΔΑΣΩ(Καραγιαννίδης-Μπουγιουκλή): Παπανικολάου 20(5), Ταρνανίδης 8, Παπαευαγγέλου 32(1), Χατζηκωνσταντίνου 6, Ζηκούλης 21(1), Τσαβλίδης 4.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Τζιόμαλος): Τζιβάνης 2, Μπαλάσκας 4, Κανλής 9(2), Μασλαρινός 13(3), Δάλπας 24(4), Γκόφας 7, Τσαντάκης, Γιαννούλης 23.

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων ο Παπαβασιλείου του ΒΑΟ

Στο ημίχρονο του αγώνα διεξήχθη διαγωνισμός τριπόντων με τους Θανάση Γιώρτσο και Δημήτρη Παπαβασιλείου να προκρίνονται στον τελικό σημειώνοντας 11 και 10 τρίποντα αντίστοιχα. Στο… δεύτερο γύρο όμως ο παίκτης του ΒΑ ήταν αυτός που επικράτησε  με 9-7 και πήρε το βραβείο του από τον ιδιοκτήτη της CAP Γιώργο Μισαηλίδη. Ο τελευταίος μαζί με τον Γιάννη Βασιλειάδη της ΚΥΑΝΑ έκανε τις απονομές στους δύο φιναλίστ μετά το τέλος του παιχνιδιού.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια