«2nd International Mini Basket Festival» από την ΕΚΑΣΘ και τον Αίαντα Ευόσμου στις 20, 21 και 22 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη

Η ΕΚΑΣΘ και ο Αίας Ευόσμου, διοργανώνουν το «2nd International Mini Basket Festival» για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 7 έως 11 ετών, στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή των ομάδων στη διοργάνωση είναι δωρεάν.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι μικροί αθλητές από Ευρωπαϊκές χώρες να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία, που θα τους φέρει πιο κοντά μέσα από τη ψυχαγωγία και την άθληση. Επίσης, μέσα από τη κοινή τους αγάπη, το μπάσκετ, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα πραγματοποιήσουν θα έρθουν ακόμα πιο κοντά στο άθλημα, στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Κατά τη διάρκεια του «2nd  International Mini Basket Festival» θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια προπονητικής, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, με τη συνδρομή έμπειρων προπονητών από την Ελλάδα και τη Σερβία.

Ακόμα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ οι νεαροί αθλητές μπορούν να συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις (επίσκεψη σε μουσεία, αξιοθέατα, αθλητικούς χώρους), κάνοντας συναρπαστικότερη τη παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στο «2nd International Mini Basket Festival» γίνεται online στην ηλεκτρονική διεύθυνση minibasket.gr, μέχρι τις 13 Απριλίου 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια