Διαμαρτυρία για την διαιτησία των αγώνων του εφηβικού με την GΒA από τον Θερμαϊκό Θέρμης

Ο Θερμαϊκός Θέρμης, απέστειλε στην ΕΚΑΣΘ και κοινοποίησε στα ΜΜΕ, την κάτωθι επιστολή για την διαιτησία των δύο αγώνων του τμήματος εφήβων με την GΒA:

«Ο σύλλογός μας σπανία απασχολεί τα όργανα του αθλητισμού εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία και τον κάκιστο τρόπο με τον οποίο ορισμένοι διαιτητές αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.

Οι διαιτησίες και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος του εφηβικού τμήματος του συλλόγου μας, με την αντίστοιχη ομάδα της GΒA, ήταν το επιεικέστερο προκλητικές, και απαράδεκτες.

Ορισμένοι διαιτητές, δυστυχώς, είναι ακατάλληλοι να σφυρίζουν ακόμη και στα παιδικά πρωταθλήματα. Εκτός και αν συμβαίνουν άλλα πράγματα, τα οποία ενώ τα ακούμε δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι συμβαίνουν.

Οι διαιτητές αυτοί αντιλαμβάνονται το ρόλο τους με λάθος τρόπο και στο γήπεδο βλέπουν μόνο μία ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός ότι για 11 λεπτά χρέωσαν την ομάδα μας με 10 φάουλ και τον αντίπαλο με κανένα !!!. 

Αν για ορισμένους υπάρχουν παιδιά πολλών κατηγόριων, τους αφήνουμε στην μοναξιά των επιλογών τους.

Οι κάκιστες διαιτησίες, και τα λανθασμένα σφυρίγματα προκαλούν το αίσθημα των φιλάθλων –γονέων και δυσφημίζουν το άθλημα.

Τα συλλογικά όργανα έχουν την απόλυτη ευθύνη να αποτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές και να επιβάλουν τον αντικειμενικό τρόπο λειτουργίας.


Αναμένουμε γραπτή ενημέρωση για τις ενέργειες σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια