Συνέχισε το πετυχημένο σερί ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης αυτή την φορά στην Πολίχνη με 60-66 επί της Αναγέννησης Φλόγας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγώνα  συγκεντρωμένοι και σοβαροί σε άμυνα και επίθεση όπως τους ζήτησε ο προπονητής και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη και την αστοχία των αντιπάλων τους. Από τη δεύτερη περίοδο και μετά οι παίκτες της Αναγέννησης έπαιξαν πιεστική άμυνα, έκλεψαν μπάλες και προσπάθησαν με πείσμα και αγωνιστικό πάθος να κρατηθούν κοντά στο σκορ.

Τα λάθη τότε έγιναν συχνότερα για τους τελικούς νικητές, ενώ δεν έλλειψε και ο εκνευρισμός εξαιτίας της κούρασης και της αναγκαιότητας για τη νίκη. Η αθλητική νεανική ομάδα της Αναγέννησης Φλόγας, λίγο έλειψε να ανατρέψει το παιχνίδι, όταν στα τέλη της τέταρτης περιόδου οι παίκτες της ευστοχούσαν σε συνεχή τρίποντα καθώς οι αντίπαλοι είχαν την ατυχή επιλογή να παίξουν άμυνα ζώνης. Στο τέλος  «μίλησε» η εμπειρία και οι εύστοχες βολές έδωσαν δίκαια τη νίκη στην καλύτερη ομάδα.

Δεκάλεπτα: 6-19, 23-37, 40-51, 60-66
Διαιτητές: Mάρος-Καμηλάρης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Χολέβας): Κουρατίδης 14(2), Κιαμουλίδης 10(1), Αβραμίδης 10, Ιορδανίδης 9, Μπουντούκης 7, Σαμουρκασίδης 7(2) , Ντούρος 2, Τσαιρίδης 1, Τσολακίδης, Παυλούδης , Μυλιόρδος.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Γεράκης 16(1), Κυριαζίδης 15(2), Χατζηευστρατίου 12, Κολογοσιδης 8(1), Αηδονίδης 6, Κάπνας 4, Μοσκόφογλου 3(1), Τζίβας 2, Πανταχός, Ποντικάκης, Λαμπρινάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια