Με Κουλακιώτη μέχρι το τέλος της χρονιάς οι γυναίκες του Αρη

Με τον Βαγγέλη Κουλακιώτη στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί το γυναικείο τμήμα του Άρη έως το τέλος της χρονιάς.

Όπως γράφει το http://www.yellownews.gr «σε αναζήτηση προπονητή βρέθηκε το τμήμα μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσεσμετζή. Οι «κιτιρνόμαυρες» βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς είναι τρίτες από το τέλος, δυο νίκες μακριά από το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ και τέσσερις από την θέση που θα τις εξασφαλίσει την... αναίμακτη παραμονή.

Σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση παρόλο που υπήρξαν συναντήσεις και συζητήσεις με προπονητές κρίθηκε ότι δεν υπάρχει καταλληλότερη λύση από έναν άνθρωπο που βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα, τον Βαγγέλη Κουλακιώτη.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι πως ο κ.Κουλακιώτης γνωρίζει καλά την ομάδα (βρέθηκε στο πλευρό τόσο του Γιώργου Ατακτίδη όσο και του Γιάννη Τσεσμετζή ως βοηθός) και μπορεί να κατανοήσει τις αδυναμίες τις όσο και τα δυνατά της σημεία και το πως πρέπει να τα εκμεταλλευτεί.


Έτσι έως το τέλος της χρονιάς ο έμπειρος τεχνικός θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει το γυναικείο τμήμα με στόχο την παραμονή στην Α1 αλλά και τα τμήματα νεανίδων και κορασίδων που στοχεύουν στην κορυφή των τοπικών πρωταθλημάτων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια